Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Prepare Yummy Mango lassi (quicklydelicious.com

Mango lassi (quicklydelicious.com. Som halvt indisk synes jeg det er gøy å introdusere dere for noen indiske søtsaker sånn innimellom. Dette er en forfriskende drikk fra India som serveres i de fleste indiske restauranter her i Norge. Drikken lages med mango og yoghurt naturell, litt melis og knuste isbiter og er derfor både sunn, søt og god!

Mango lassi (quicklydelicious.com Denne forfriskende drikken har sitt opphav fra Nord-India. Planlegger du en sommerkveld med sterk mat, da er dette drinken for deg. Den finnes i mange varianter, søt og. You can have Mango lassi (quicklydelicious.com using 2 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mango lassi (quicklydelicious.com

  1. You need 1 cup of ripe mango pulp.
  2. You need 1 cup of low fat yogurt.

Mango: You can use fresh, frozen, or canned mango in this recipe. I've also had success with kefir if you want a stronger punch of probiotics! En perfekt drikk på varme sommerdager! Det er også en smart og oppfriskende dessert etter servering av sterk mat, ettersom den er laget med yoghurt.

Mango lassi (quicklydelicious.com step by step

  1. Blenderize yogurt and mango pulp and serve chilled..

Blitz until smooth, have a taste, and add a little more honey, if needed. Tips: Sukkermengden justerer du etter hvor søt du vil ha drinken, hvis mangoen er skikkelig søt, kan du droppe sukker helt. Tips: Du kan bruke både hvit og mørk rom i denne drinken. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic.

Post a Comment for "How to Prepare Yummy Mango lassi (quicklydelicious.com"